

- Запой в гараж, върху щайги.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Подходяща напитка за това ястие е плътното червено вино или качествената бира
Италианската мусака
Тази рецепта е много лесна
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости
Лесна и бърза рецепта за обичаното гюзлеме
Класическо ястие от северна Италия
Хрупкави отвън и мекички отвътре, те са истинска наслада за всеки
Палачинките с кайма в тиган се приготвят много бързо и буквално се топят в устата
С тях се прави перфектната марината за бутчета
Комбинацията от месо, горчица и кашкавал определено ще ви изкуши и ще се превърне в любимата рецепта за печено месце